@ Hans smaken verschillen,als je de harder fileert,peper zout en een beetje nootmuskaat op doet en dan bakken,
smaakt het als haaskarbonade,spreek uit ervaring.
@ John : Mijn zwager heeft hem weer laten zwemmen,de lucht die bij het schoonmaken vrijkomt is letterlijk en figuurlijk niet te harden !
Het is een "grazer" van alg en wier etc .Komt nog bij dat we geen goed fileeratributen aan boord hebben .
Logés zijn vanmorgen weer vertrokken en lieten een nare leegte achter.
Toen zijn we maar wat leuks gaan doen, eens even kijken hoe het met mijn "verjaardags"spits gaat :
De SAUDADE op de zaat in Rupelmonde :
Een passerende spits,
Op het terrein van de Nieuwe Schelde Werf staan leuke creatie's van restanten gemaakt :
Maar de ARTHUR leeft herkenbaar voort :
De voorpiek doet dienst als afsluitbare opslag :
Er werkt ook vast een Beatle-fan :
Daarna gingen we op zoek naar restanten van scheepswerf "de Durme in Tielrode :
Leuke middag gehad maar niks gevonden.